• YARIM ALTIN
    8.266,00
    % -0,96
  • AMERIKAN DOLARI
    32,3607
    % 0,17
  • € EURO
    34,4602
    % -0,71
  • £ POUND
    40,3340
    % -0,67
  • ¥ YUAN
    4,4720
    % 0,13
  • РУБ RUBLE
    0,3464
    % -0,16
  • /TL
    %
  • BIST 100
    %

Garanti Kredi Kartım Nerede? Sorgulama

Garanti Kredi Kartım Nerede? Sorgulama

Garanti Bankası kredi kartının durumu için birden yöntem tercih edilerek bilgi elde edilebilir. Her bankanın olduğu gibi Garanti kredi kartı sorgulama için de bir takip ekranı mevcuttur. Kredi kartına onay verildikten sonra en kısa sürede verilen adrese teslim edilmek üzere yola çıkar. Garanti Bankasının kart takibini yapmak için bankanın web sitesine girdikten sonra “Kredi kartları” sekmesine tıklanır. Daha sonra açılan pencerede sol alttaki listeden “Kredi Kartı Başvuru Takibi Sorgulama” seçimi yapılır.

Formda kredi kartı seçimi yapılır. Form numarasını, sisteme kayıtlı cep telefonu, doğum tarihi girildikten sonra ekranda çıkan doğrulama kodunu yazılır ve işlem tamamlanmış olur. Kredi kartının teslim zamanı ve nerede olduğu gibi bilgiler bu ekrandan görülebilir. Kargo çok geçmeden alıcının belirttiği adrese teslim edilmiş olur.

Garanti Bankası Kredi Kartının Takibi Nereden Yapılabilir?

Karta ait gönderi bilgilerine ulaşmak için başvuru yapan kişinin tercihine göre iletişim kanalları farklılık gösterir. Bu başvuru platformları banka tarafından belirlenen telefon bankacılığı ve mobil uygulamalar gibi platformlardan oluşur. Garanti Bankası kredi kartının nerede olduğuna dair bilgi almak isteyen müşterilerin tercih edeceği platformlar şu şekilde listelenmiştir:

  • Mobil bankacılık
  • İnternet bankacılığı
  • Müşteri hizmetleri
  • Garanti Bankası resmi internet sitesi
  • Garanti Bankası şubeleri
  • ATM

Bu bahsedilen platformların hepsi ile kredi kartı başvurusunun takibi gerçekleştirilebilir. Son zamanlarda mobil bankacılık kullanımı oldukça artarken şube üzerinden işlem yapmak azalmıştır. Çoğu kişi şubeye gitmek yerine cep telefonlarına bankanın mobil uygulamasını indirerek işlemlerini uygulama üzerinden gerçekleşir. En çok yapılan işlem genellikle havale ve EFT transfer işlemleridir.

Garanti Bankası İnternet Şubesi ile Sorgulama Nasıl Yapılır?

garanti bankasi kredi karti web sitesinden sorgulama

Garanti telefon bankacılığı ile sorgulama yapmak için müşterilerin uygulaması gereken adımlar şu şekilde listelenmiştir:

  • İnternet şubesi veya mobil bankacılık uygulamaları üzerinden kredi kartı başvurusunun sorgulanması için Garanti Bankası resmi web sitesini ziyaret etmesi gerekir.
  • İnternet sitesini açtıktan sonra ana sayfada bulunan “İnternet Şubesi” seçeneğine tıklanır ve giriş ekranı açılır.
  • Giriş ekranında yer alan T.C. kimlik numarası ve online bankacılık şifresinin girilmesi gerekir.
  • Sisteme başarılı bir şekilde giriş yapıldıktan sonra menüde “Başvurular” sekmesine tıklanır ve “Kredi Kartı Başvurusu” tercihi yapılır.
  • Başvuru sorgulama ekranı açıldıktan sonra kredi kartı başvurusunun durumu ile ilgili gerekli bilgiler alınmış olur.

Denizbank kredi kartım nerede? Sorgulama Yazısını inceleyeibilirsiniz.

Garanti Bankası Hangi Kargo Şirketi ile Çalışır?

Garanti Bankası’nın çalıştığı kurye Kuryenet adlı bir firmadır. Kart gönderimini bu kargo şirketi yapar. Kuryenet in “Gönderi İzleme Ekranı” sayesinde kartı nerede olduğuna dair bilgi elde etmek mümkündür. Bu ekran üzerinden kargo takip numarası ve cep telefonu girilerek kart sorgulama işlemi kolaylıkla yapılabilir. Garanti Bankası kartı dağıtıma verdiğinde müşteriye bir bilgilendirme mesajı yollar. Bu mesajda kargo bilgileri yer alır. Eğer kargo takip numarası hakkında bir bilgi yoksa müşteri hizmetlerine ulaşılarak kargo takip numarası öğrenilebilir.

Garanti Bankası Bankamatik ve Bonus Kredi Kartı Kaç Günde Adrese Teslim Edilir?

Garanti Bankası’nın adrese teslim süresi genellikle yaklaşık 3 ile 5 gün arasında değişiklik gösterir. Kartın basımı tamamlandığında alıcıya kısa mesaj veya telefonla ulaşılarak adres, telefon numarası bilgisinin doğruluğunu teyit edilir. Kartınızın basıldığı bilgisi ve alıcıya teslim edilmek üzere dağıtım firması kuryeye teslim edildiği bilgisi de verilmiş olur. Eğer hala ulaşmamışsa mutlaka kartını teslim edildiği kurye firmasını öğrenmek ve kurye ile görüşmek gerekir.

Garanti Bankası Kartımı Başkası Alabilir Mi?

Kurye firmasının kartı başkasına teslim etmesi yalnızca aynı soyadı taşıyan bir aile bireyi olduğunda söz konusudur. Soyadı farklı olan kişiye teslim yapılamaz. Kurye tarafından adreste alıcıya ulaşılamadığı nedenlerden dolayı teslim edilmeyen kredi kartı Garanti Bankası merkezine geri gönderilebilir. Bu durumda yine Garanti Bankası müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek kartın tekrar gönderilmesi talep edilir.

Garanti Bankası kredi kartı sorgulama, hangi kuryede olduğunu ve kurye takip işlemlerini gerçekleştirmek için Garanti Bankası Müşteri Hizmetlerini aramak gerekecektir. Hangi kurye firmasına teslim edildiği ve referans numarası gibi bilgiler bu yöntem ile öğrenilmiş olur. Kredi kartınızın hangi kuryeye teslim edildiğini gösteren herhangi bir internet sayfası henüz yoktur.

Garanti Bankası Kartımı Şubelerden Teslim Alabilir Miyim?

garanti bankasi kredi karti subeden temin edilme

Kredi kartının şubeden teslim alınması da tercih edilen bir yöntemdir. Bu seçim kredi kartı başvurusu işlemi yapılırken gerçekleştirilirse müşteri için büyük kolaylık sağlanmış olur. Kart banka şubesine teslim edildiği zaman SMS ile bilgilendirme yapılır. Bankanın mesai saatleri içerisinde şubeye giderek kart teslim alınabilir. Teslim işlemi için bizzat kişinin kendisinin başvurması gerekir. Bu tarz teslim yöntemini genellikle evde bulunmayan kişiler tercih eder. Aksi halde kurye alıcıyı evde bulamadığında kartın geri gönderimini yapabilir.

Akbank kredi kartım nerede? Sorgulama yazısına da göz atabilirsiniz.

Garanti Bankası Kredi Kartı Başvurusu Olumsuz Sonuçlanırsa Ne Yapılır?

Kredi kartı başvurusunun reddi genellikle müşterinin kredi notunun yetersizliği sebebinden olur. Diğer bir neden ise istenilen kart limitinin aylık gelir ile uyuşmamasıdır. Müşteri temsilcisi ile görüşme sağlayan bir kişi reddin temel nedeni hakkında bilgi sahibi olur. Eğer istenilen kartın limiti ile ilgili bir sorun oluştuysa limit talebi düşürülüp tekrar kredi kartı başvurusu yapılabilir.

Garanti Bankası Kargo Şirketi Telefon Numarası Nedir?

Kuryenet çağrı merkezine ulaşmak için aranacak olan numara 444 93 93’tür. Bu numara ile iletişime geçen bir kişi kartının nerede olduğuna dair istediği bilgilere ulaşabilir. Her kargo şirketinin olduğu gibi Kuryenet’in de çağrı merkezi meşgul olabilir. Bu gibi durumların yaşanmaması için Garanti kredi kartı sorgulama işlemi için en iyi yöntem gönderi takip ekranının tercih edilmesidir.