• YARIM ALTIN
    8.280,00
    % -2,83
  • AMERIKAN DOLARI
    32,4031
    % 0,14
  • € EURO
    34,5709
    % 0,39
  • £ POUND
    40,4790
    % 0,45
  • ¥ YUAN
    4,4767
    % 0,15
  • РУБ RUBLE
    0,3466
    % 0,06
  • /TL
    %
  • BIST 100
    %

Akbank Kredi Kartım Nerede? Sorgulama

Akbank Kredi Kartım Nerede? Sorgulama

Akbank kredi kartı sorgusu için müşteriler bankanın resmi internet sitesini kullanmayı tercih edebilir. İnternet sitesinde yer alan sekmelerden çok sayıda takip ve sorgulama işlemleri gerçekleştirilebilir. Kredi kartı artık günümüzde neredeyse herkesin en az bir tane kullandığı bir çeşit ödeme aracıdır. Özellikle internet üzerinden yapılan alışverişler için kredi kartının bulunması büyük önem taşır.

Bazı siteler kapıda nakit ödeme imkanı da sunarken bazıları sadece online kredi kartı ile ödeme seçeneğine sahiptir. Örnek verilecek olursa ihtiyaçlar için en çok tercih edilen sitelerden biri olan Trendyol söylenebilir. Her bankanın kendine ait bir kredi kartı mevcuttur. Kredi kartı başvuru işlemi çeşitli başvuru kanalları üzerinden gerçekleşebilir. Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yapıp Akbank kredi kartı sorgulama ekranını kullanmak için kişiler resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

Siteye T.C. kimlik numarası ile kolaylıkla giriş yapılarak başvuru takip ekranı açılabilir. Bu takip ekranından sizin bilgileriniz doğrultusunda kredi kartınızın durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sitede kredi kartı başvurusunun sonucu ya da kredi kartının nerede olduğuna dair her türlü bilgiye ulaşmanız mümkündür.

Akbank Kredi Kartının Takibi Nereden Yapılabilir?

Karta ait gönderi bilgilerine ulaşmak için başvuru yapan kişinin tercihine göre iletişim kanalları farklılık gösterir. Bu başvuru platformları banka tarafından belirlenen telefon bankacılığı ve mobil uygulamalar gibi platformlardan oluşur. Akbank kredi kartının nerede olduğuna dair bilgi almak isteyen müşterilerin tercih edeceği platformlar şu şekilde listelenmiştir:

  • Mobil bankacılık
  • Akbank resmi internet sitesi
  • Akbank şubeleri
  • İnternet bankacılığı
  • Müşteri hizmetleri
  • ATM

Bu bahsedilen platformların hepsi ile kredi kartı başvurusunun takibi gerçekleştirilebilir. Son zamanlarda mobil bankacılık kullanımı oldukça artarken şube üzerinden işlem yapmak azalmıştır. Çoğu kişi şubeye gitmek yerine cep telefonlarına bankanın mobil uygulamasını indirerek işlemlerini uygulama üzerinden gerçekleşir. En çok gerçekleştirilen işlem genellikle havale ve EFT transfer işlemleridir.

Kuveyt Türk kredi kartım nerede? Sorgulama yazısını inceleyebilirsiniz.

Çağrı Merkezinden Kart Başvurusu Sorgulama Nasıl Yapılır?

musteri hizmetlerinden kart basvurusu sorgulama

Akbank çağrı merkezi üzerinden sorgulama işlemi gerçekleştirilebilir. Çağrı merkezi numarası tuşlandığında öncelikle sesli yanıt sistemi devreye girer. Sesli yanıt sistemine kart başvuru sonucu diyerek sistemin sesi algılaması işlemi yapılır. Sistem tarafından “Kredi kartı başvuru sonucu için mi aradınız” diye bir soru yöneltilir. Bu soruya evet cevabı verildikten sonra sistem müsait olan bir müşteri temsilcisine yönlendirir.

Akbank Kredi Kartı Hangi Kurye ile Taşınır?

Akbank’ın birlikte çalıştığı kuryeler Kuryenet, Aktif İleti ve Kurye Hizmetleri A.Ş. olarak belirlenmiştir. Bu kuryeler aracılığıyla kart teslimatı yapılır. Bankanın çağrı merkezi aranarak kartın hangi kurye ile geleceğini öğrenmek mümkündür. Akbank kredi kartı sorgulama ile takip numarası öğrenilir ve ilgili firmanın web sayfasına girerek kargo takip numarası yazıldığında kartın nerede olduğuna dair bilgi alınır. Kart teslimatı sadece kart sahibine yapılabilir. Kurye kartı başkasına teslim edemez. Bu sebepten dolayı teslimattan önce kargonun aranması ve müsait olunan saatlerin bildirilmesinde fayda vardır.

Akbank Kredi Kartı Başvurusu Nereden Gerçekleştirilir?

Kredi kartı başvuru kanalları aşağıdaki gibi listelenmiştir:

  • Akbank şubeleri
  • İnternet bankacılığı
  • Mobil bankacılık uygulaması
  • Akbank resmi internet sitesi
  • ATM
  • SMS
  • Müşteri Hizmetleri

Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yapmak isteyen kişiler belirtilen başvuru kanallarından istediğini tercih edebilir. Akbank müşterisi olmayan kişiler için önerilen başvuru yöntemi Akbank resmi internet sitesidir. Akbank sitesinde yer alan kredi kartı seçim ekranından kredi kartı başvurusu yapmak mümkündür. SMS ile yapılan kredi kartı başvurularında da olumlu veya olumsuz yapılan dönüş SMS ile olur.

Akbank Müşteri Hizmetleri ile Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank müşteri hizmetleri kart başvurusu da çoğu kişi tarafından tercih edilen bir başvuru yöntemidir. Akbank müşterisi olmayan kişiler ya da banka müşterileri tarafından müşteri hizmetleri ile kolayca sorgu yapılabilir. Akbank müşteri hizmetleri aracılığı ile kredi kartının ayarları değiştirilebilir ve isteyenlere yeni kredi kartı temin edilebilir. Bunun yanı sıra önceden kredi kartı başvurusu yapan bir kişi takibi için de müşteri iletişim merkezini tercih edebilir.

Müşteri iletişim merkezine yani müşteri hizmetlerine ulaşmak için “0 850 222 25 25”” veya “444 25 25” numaralarının aranması gerekir. Müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz bir şekilde hizmet vererek müşterilerin sorunlarına yönelik işlem yapar. Bu yüzden genellikle yoğunluktan dolayı müşteri hizmetlerine bağlanmak oldukça zaman alır. Akbank kredi kartı takibi ve limit değişikliği gibi işlem yapacak kişilerin de müşteri iletişim merkezine bağlanması gerekir.

İş Bankası kredi kartım nerede? Sorgulama Yazısına da göz atabilirsiniz.

Akbank Kredi Kartı Şifre Değişikliği Nasıl Yapılır?

akbank kredi karti sifre degisikligi nasil gerceklestirilir

Kredi kartı şifre yenileme bazı kişilerin herhangi bir nedenden dolayı yaptığı işlemdir. Kart şifresinin değiştirilmesi için birden fazla şifre değiştirme yöntemi bulunur. Bu yöntemler şu şekilde listelenmiştir:

  • Mobil bankacılık uygulaması
  • Müşteri hizmetleri
  • Akbank resmi internet sitesi
  • İnternet bankacılığı

Yukarıda listelenen bankacılık kanalları aracılığıyla kredi kartı şifresi değiştirilebilir. Aynı zamanda bu kanallar kullanılarak Akbank kredi kartı sorgulama işlemi de yapılabilir. Kredi kartına yönelik tüm işlemler için genellikle müşteriler yukarıda belirtilen kanalları tercih eder. Birden fazla seçenek olması insanlar için büyük kolaylık sağlamıştır. Özellikle mobil uygulamaların ortaya çıkışı şubelerde olan yoğunluğun büyük ölçüde önüne geçmiştir.

Akbank İnternet Sitesi Üzerinden Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank’ın sitesi ile kart başvurusu sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir. Site üzerinden başvuru yapılmak istenen kart tercihi yapılır. Kredi kartı tercihinden sonra istenen bilgiler sisteme girilir. Tüm bilgiler doğru bir şekilde verildikten sonra kredi kartı başvurusu işlemi onaylanır. Başvuru yaptıktan sonra Akbank kredi kartı sorgulama yine bu sistem üzerinden gerçekleşir.